REV’IT! Pants Berlin H2O Black

kr 1.699

Str. Standard XS – 4XL

Str. Kort S – 3XL

Str. Lang S – XXL

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Om man pendler eller kører for fornøjelsens skyld, har bukserne et klart formål – at gøre turen så behagelig som muligt. Og for at gøre det på tværs af årstiderne skal de være ekstremt alsidige. REV’IT! Pants Berlin H2O er lavet i en tre-lags softshell med både åndbare og termiske egenskaber, som gør dem ideelle til flere årstider. De lange lynlåse gør bukserne lette at tage både af og på.

REV’IT! Pants Berlin H2O har den 100% vandtætte hydratex G-liner-coating påført på indersiden, så du roligt kan trække på smilebåndet, selv når regnen vælter ned. Selv lynlåsen der løber i længden af bukserne, er sikret med en vind- og vandfanger på bagsiden. Selv når du har fart på, og vandet pisker ind på dine ben, eller du rammes af spray fra fordækket, forbliver du tør, varm og behagelig.

Uanset om du er den afslappede pendler eller den seriøse touring-kører, har du selvfølgelig brug for sikkerhed i den beklædning. REV’IT! Pants Berlin H2O er forsynet med SEESMART CE-Level 1 beskyttelse i både knæ og hofter, som dæmper mod slag og stød, skulle uheldet være ude. Reflekterende detaljer på ankeljusteringsstropperne hjælper med at øge din synlighed når lysforholdene udfordrer dig.

Du kunne også være interesseret i...