Om os

Hos Bike Station sætter vi kvalitet og service i højsædet. Vi er autoriseret forhandler af Suzuki motorcykler, SYM motorcykler og scootere og MotoCR scootere. Derudover har vi masser af andre top brands som Rev’It!, Scorpion Helmets, Alpinestars, Interphone, SP Connect, SW-Motech, MG Biketec, Motul, Dunlop og meget mere under taget.

Vi bestræber os på altid at yde den bedste service for dig, hvad enten din motorcykel er en tur på værkstedet, eller du vil inspireres i vores showroom. Vi brænder for friheden på 2 hjul, olie på fingrene og lyden af en veltrimmet motor. Hos Bike Station er motorcykler er ikke bare en hobby, ikke bare et arbejde – det er en livstil. Vi ved, hvad der dur, og derfor har vi udelukkende produkter, vi kan stå inde for, som vi er passionerede omkring, og som vi selv bruger. Vi mener også derfor, at kun top kvalitet er god nok til dig og din motorcykel..

BIKE STATION slog første gang dørene op på vores nuværende matrikel på Østre Langgade 23 i Ans i foråret 2006, med en passion for motorcykler og en idé om at BIKE STATION skulle stå for kvalitets service og reparation af motorcykler. Butikkens indehaver, Anders, er uddannet motorcykelmekaniker og har over 30 års erfaring i motorcykelbranchen, så din motorcykel er altid i de bedste hænder, når du afleverer den hos os.

Som årene er gået, har vi udviklet os, og har den dag i dag en flot Motorcykelforretning i det midtjyske med masser af nye og brugte motorcykle og tilbehør, som vi selv er utrolig stolte af.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og blive inspireret…

Kontakt

Anders Nielsen
Tlf: 86 25 88 22
mail@bike-station.dk

Adresse

Østre Langgade 23
8643 Ans By
Danmark

CVR: 29038147

Åbningstider

Mandag:           9.00 – 17.00
Tirsdag:             9.00 – 17.00
Onsdag:            9.00 – 17.00
Torsdag:            9.00 – 17.00
Fredag:             9.00 – 17.00
Lørdag:             9.00 – 12.00