REV’IT! Shoes Krait GTX Black-Grey

kr 1.599

GORE-TEX street-sko med komfort og sikkerhed.

Str.: 39 – 47

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ruskindslæder, der er blevet olieret og vokset, pryder ydersiden af REV’IT! Krait GTX. Men tag ikke dette afslappede look for pålydende. Først og fremmest er der GORE-TEX-membran, der fuldstændig afviser vand. For yderligere at forbedre klimaet i dine sko, er ruskindet i samarbejde med PWR|Mesh med til at optimere ventilation til dine fødder. TPU-overlays beskytter din fod ved snørebåndet, så nu begynder konstruktionen pludselig at virke mere sporty og sofistikeret.

Det sneaker-lignende design skriger måske ikke motorcykel-beklædning. Faktum er, at disse korte REV’IT! Shoes Krait GTX bliver ved med at præstere hver eneste dag. De er klar til at køre når som helst med den 100 % vandtætte, men bemærkelsesværdigt åndbare GORE-TEX-membran, der holder dig tør, mens du lader dine fødder ånde. Regn eller solskin, varmt eller koldt – REV’IT! Krait GTX er altid klar, når du er klar.

Selv med det diskrete udseende er der komfort hele dagen. Disse støvler føles fantastiske fra det øjeblik, du tager dem på. Du kan føle dig sikker med de forstærkede højrisikozoner ved tæer og hæle. Plus, der er praktiske detaljer – trækstropper ved hælene gør det lige så behageligt at tage dem på som at gå i dem. Så selvom du ser casual ud, har du komfort, sikkerhed og praktiske funktioner i én og samme afslappede pakke på dine fødder.