REV’IT! Jacket Catalyst H2O Blue-Black

kr 2.399

Str. S – 4XL

Let og komfortabel touringjakke til al slags vejr.

Kategorier: ,

Beskrivelse

REV’IT! Catalyst H2O er formentilg alt hvad du ønsker af en touringjakke. Den er let, alsidig, komfortabel og beskyttende. Derudover scorer den også godt på stil – et sporty udseende fremhæver jakkens tekniske egenskaber og ydeevne, som du kan gå i overalt. REV’IT! Catalyst H2O giver alle svarene, når du søger en jakke med seriøse eventyr og gadeegenskaber.

Dette helt nye design inkorporerer to førsteklasses polyestervævninger – nogle af de mest modstandsdygtige, slidstærke tekstiler, REV’IT! nogensinde har påført en touring-specifik jakke. Nedenunder sørger en vandtæt liner med to-lags hydratex-membran og termisk liner for isolering, hvilket betyder, at de sammen holder dig tør og varm, uanset om du snør dig op ad bjergveje eller tager en tur rundt om hjørnet.

Udforsker du fjerne steder? Du vil sikkert gerne føle dig tryg, som dine eventyr udvikler sig. Det er her REV’IT’!’s-kvalitetsbeskyttelse kommer ind i billedet: SEESMART CE-Level 1-beskyttelse ved skuldre og albuer og plads til en optionel CE-Level 2 SEESOFT-rygbeskytter. Og når du cruiser der ud af og nyder landskabet, hjælper ventilationslynlåse på brystet med til at køle dig af i varmen, så du er fri til at tage alle indtryk ind.

Du kunne også være interesseret i...