REV’IT! Boots Breccia GTX Black

kr 2.099

GORE-TEX street-sko med komfort og sikkerhed.

Str.: 39 – 47

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

REV’IT! Breccia GTX støvlen er en blanding af alle de praktiske fordele fra en motorcykelstøvle og udseendet af en udendørs fritidsstøvle. REV’IT! Breccia GTX er et produkt i rækken af REV’IT!’s fodtøj designet til sportskører og eventyrer. Du kan mærke ekspertisen i hver en robust centimeter af REV’IT! Breccia GTX støvlerne. Og du kan opleve det i de øjeblikke, hvor GORE-TEX Performance Comfort-laminaten holder dine fødder tørre, PWR|Mesh køler dine fødder, TPU modstår ridser, og CE-klassificeret SEESOFT ankelbeskyttere holder dig sikker.

Du bemærker hurtigt, at disse støvler anvender BOA® Fit System i stedet for snørebånd. Du drejer blot på M4 drejeknappen for at opnå et perfekt fit – tryk ind og du er klar til at spænde, drej for at stramme, og træk for hurtig at udløse igen. Så selv når det er vådt og koldt, med handskerne på, kan du stadig spænde eller løsne for at opnå din foretrukne pasform. BOA® Fit Systemet er af sådan en holdbarhed, at du år efter år spænder dine støvler, som du også gjorde sidste sommer – og sommeren før det.

REV’IT! Boots Breccia GTX er lavet til at køre i … gå i … og klatre op ad en bakke for at se solen gå ned – kan du se det for dig? OrthoLite® indlægssåler dæmper et hvert skridt. Den tykke ydersål skaber uovertruffen stabilitet med sit brede aftryk og kombineret med en mellemsål i EVA-skum, garantere REV’IT! Boots Breccia GTX-støvlerne greb og kraftoverførsel, når og hvor du har mest brug for det – både på motorcyklen og når du begiver dig ud til fods.