REV’IT! Shoes Kick Dark Green-Brown

kr 1.249

Street-sko med komfort og sikkerhed.

Str.: 39 – 47

Kategorier: , ,

Beskrivelse

I krydset, hvor motorcyklister og skateboardere mødes, peger alle skiltene mod Kick. Det harmoniske design af REV’IT! Shoes Kick motorcykelsneakers inkorporerer det bedste fra begge verdener til en samlet enhed i disse high-tops. Med funktioner som de kantede såler, kant-til-kant-greb og den iøjnefaldende slagfaste ankelforstærkning, kan Kick være lige noget for dig.

Som enhver rytter eller skater med erfaring, går tingene ikke altid efter planen. Hvis uheldet er ude, er man godt hjulpet af det indsprøjtede SEESOFT ankelskivepanser, der er indbygget i disse sko, der beskytter dine højrisikozoner – den øger slagfastheden uden at gå på kompromis med din komfort på grund af dens konturformede kurver.

Design handler om at forstå udfordringer, og derefter om at udvikle løsninger. Med alle øjne rettet mod fremtiden, er selv REV’IT! forpligtet til at udvikle produkter, der minimerer vores CO2-aftryk og bevarer vores planets dyrebare ressourcer. Så hybrid skumfodsengen består af 20 % genbrugsmaterialer, men den yder nøjagtig samme rebound- og dæmpningsydelse som tidligere designs. Det er også godt at vide, at vi har brugt et polyurethan-alternativ på overdelen, mens ruskindet er olieret og vokset for langvarig holdbarhed.