SYM Joyride 300I Nardo Grå

kr 62.995

FABRIKSNY

MC-scooter.
ABS-bremser.
Fuld LED.
Keyless.
25 Hk.

Incl. lev.omk.

Kategorier: ,

Beskrivelse

SYM Joyride 300I er en rigtig cruiser med masser af komfort, sikkerhed og manøvredygtighed, hvilket gør den perfekt til dig, der ønsker den ultimative frihed i trafikken. Med dens to forskellige hjulstørrelser – 15″ for og 14″ bag, er der mulighed for både sommer dæk, og til dem der også har behov for at køre om vinteren også vinterdæk, der giver bedre vejgreb ved våde veje og lave temperaturer. SYM Joyride 300I er spækket med sikkerhedsudstyret i form af ABS bremser, traction control, justerbar affjedring samt fuld LED i både forlygter, baglygte og blinklygter.

SYM Joyride 300I markerer sig virkelig på komfortsiden bla. med moderne elektronik som et flot og overskueligt digitalt farve LCD-display, keyless start så du blot lader dine nøgler blive i lommen, USB-udtag til at oplade dine gadgets og meget mere. Foran benpladsen finder du et stort handskerum til opbevaring af telefon, pung, handsker m.m.. Det er også her, du finder USB-udtaget. Under sædet er der et stort, praktisk bagagerum med masser af plads til bla. en full-face hjelm.

SYM Joyride 300I har en virkelig god siddestilling takket være det komfortable sæde, det store flade trinbræt og en vindskærm, der kan justeres i to forskellige højder. SYM Joyride 300I kommer som standard både med centralstøtteben og sidestøtteben.

Med dens høje kvalitet og en pris i den lave ende sammenlignet med andre scootere i samme kategori, har SYM Joyride 300I virkelig markeret SYM som et af de førende mærker, når det kommer til scootere i cruiser segmentet. SYM Joyride 300I udstyret med støjsvag og miljøvenlig Euro5 4-taktmotor med elektronisk indsprøjtning. Som på alle andre SYM modeller er man på SYM Joyride 300I heller ikke i tvivl om, at man sidder på en kvalitets-scooter.

SYM er verdens største scooter-fabrik og laver scootere af allerhøjeste kvalitet og flot luksuriøst design.

Sædehøjde: 770 mm. Tankvolumen: 11,5 l. Hjulstørrelser: 15″for, 14″ bag. Effekt 25 Hk.