Yamaha XJ600N

kr 24.990

Årg: 2000
Km: 55.200

Vi tilbyder yderst attraktiv finansiering og forsikring på alle motorcykler i samarbejde med SUZUKI MC FINANS og GJENSIDIGE FORSIKRING.
Kontakt os på tlf. 86 25 88 22 eller kig ind i butikken, hvis du vil have et tilbud.

Kørekort kategori A-A2

Kategori:

Beskrivelse

Denne Yamaha XJ600N fra årg. 2000 er et virkelig god bud på en god begynder-motorcykel, pendler-motorcykel, eller til dig der gerne vil trappe ned til en lidt lettere maskine. Siddestillingen er oprejst og neutral, hvilket kommer til sin ret både til hverdag og på de lange ture. Der er monteret et lidt bredere styr, hvilket giver en god kørestilling og etstra kontrol.
Den simple, 4-cylindrede, luftkølede motor i Yamaha XJ600N og XJ600S Diversion er utrolig slidstærk og servicevenlig, og serviceomkostningerne på motorcyklen generelt er ret lave. Vi har netop lavet service på den med nyt olie, oliefilter, luftfilter og tændrør samt synkroniseret karburatorerne. Derudover har vi skiftet bremsevæske, bagbremseskive, forgaffelolie og kædekit. Der er gode Bridgestone Battlax BT45 dæk på, så der er masser af “gratis” kilometer i den endnu. Den leveres nysynet og med nummerplade på og 6 mdr. garanti.
Denne Yamaha XJ600N kan drosles til 35 Kw, så den må køres på A2 kørekort.

Du kunne også være interesseret i...