SYM Symphony 200I Matgrå

kr 33.995

FABRIKSNY

MC-scooter.

ABS-bremser.
12 Hk.
Topboks.

Incl. lev.omk.

Kategorier: ,

Beskrivelse

SYM Symphony 200I har siden dets introduktion i 2008 været ekstremt populær især i Europa. Med dens høje kvalitet og store salg, har den virkelig markeret SYM som et af de førende mærker, når det kommer til scootere med store hjul.

SYM Symphony 200I er udstyret med støjsvag og miljøvenlig Euro5 4-taktmotor med elektronisk indsprøjtning. Som på alle andre SYM modeller er man på Symphony 200I heller ikke i tvivl om, at man sidder på en kvalitets-scooter.

SYM Symphony 200I har en virkelig god kørekomfort med det store flade trinbræt, en meget effektiv LED forlygte, der nemt lyser en mørk vej op, LED positionslys og et praktisk USB-udtag til bla. opladning af din telefon, mens du er på farten. Under sædet er der et stort, praktisk bagagerum med plads til en full-face hjelm samt et aflåseligt handskerum foran benpladsen. Den leveres ydermere med ekstra bagageplads i form af en topboks.

SYM Symphony 200I er udstyret med ABS-bremser og det nye A.L.E.H. motorophæng på SYM Symphony 200I giver mere stabilitet under acceleration en tidligere set på scootere. SYM Symphony 200I kommer som standard både med centralstøtteben og sidestøtteben. SYM er verdens største scooter-fabrik og laver scootere af allerhøjeste kvalitet og flot luksuriøst design.

Sædehøjde: 785 mm. Køreklar vægt: 124 Kg. Tankvolumen: 5,4 l. Hjulstørrelser: 16″. 12 Hk.