Suzuki GSX750F K7

kr 32.990

Årg: 2007
Km: 49.000

Vi tilbyder yderst attraktiv finansiering og forsikring på alle SUZUKI motorcykler i samarbejde med SUZUKI MC FINANS og GJENSIDIGE FORSIKRING.
Kontakt os på tlf. 86 25 88 22 eller kig ind i butikken, hvis du vil have et tilbud.

Kategori:

Beskrivelse

Suzuki GSX750F er en meget populær touringmotorcykel, bla. fordi den har et rigtig dejligt moment, en relativ lav sædehøjde, der er god plads på den, hvilket gør, at den henvender sig til en bred gruppe af motorcyklister Den har fået monteret et LSL Superbike styr, så man kommer til at sidde mere oprejst og gør siddestillingen endnu mere behagelig og styringen nemmere. Den har centralstøtteben så service, rengøring og oppakning bliver en leg. Den er løbende blevet serviceret, men servicebogen er dog ikke helt opdateret. Den er flot og velholdt, men har dog et par mindre skrammer. Der er monteret Vibra lys på den, der gør at forlygten blinker i en hurtig frekvens, så du nemmere bliver set forfra. Dette kan dog slås fra ved blot at trykke på overhalingslyset 3 gange. Den leveres nysynet og med nummerplade. Det er muligt at drosle den til A2 kørekort.

Denne Suzuki GSX750F K7 kan købes helt uden udbetaling og til en månedlig ydelse på kun kr. 495,-. Vi hjælper også gerne med en yders attraktiv forsikring.

 

Du kunne også være interesseret i...