Suzuki DL1050XTA M2 V-Strom Adventure+

kr 174.999

FABRIKSNY 2022 MODEL

5 ÅRS GARANTI

MONTERET UDSTYR
– Varmehåndtag
– Alu topboks 38L sort el. sølv
– Alu sidetasker 2 x 37L sort el. sølv

Vi tilbyder yderst attraktiv finansiering og forsikring på alle nye SUZUKI motorcykler i samarbejde med SUZUKI MC FINANS og GJENSIDIGE FORSIKRING.
Kontakt os på tlf. 86 25 88 22 eller kig ind i butikken, hvis du vil have et tilbud.

Kategori:

Beskrivelse

Når asfalten ender, når den snor sig, eller når den åbner sig op foran dig, så er Suzuki DL1050XT V-Strom adventure-motorcyklen, du gerne vil sidde på.

Det nye design er en helt moderne nyfortolkning af de legendariske DR-Z Paris Dakar racere og DR Big-serien. Næbet som nu er synonymt med adventure-motorcykler – blev opfundet af Suzuki og så første gang dagens lys på DR-Z modellerne. Det nye design viderebringer denne tradition, men nu med et mere aggressivt og tidssvarende udtryk. Formen på tanken minder også om designen af ​​DR-Z modellerne.

Der er lagt særlig vægt på finishen af Suzuki DL1050XT V-Strom’s V-Twin motor. Med nye bolte, der afslutter udseendet, og ventildæksler, koblingsdæksel, generatordæksel og vandpumpehus som er lakeret i en raffineret bronze. Også indvendigt i motoren er der lavet forbedringer. Med nye knastaksler og nye individuelt elektronisk styrede gasspjældshuse, har motoren på Suzuki DL1050XT V-Strom ikke alene fået lidt flere hestekræfter, den trækker også mere jævnt og har fået et bedre moment.

Det nye look afsluttes af en ny rektangulær forlygte, en baglygte og sideblik, alle af LED typen.

SUZUKI DL1050XTA Adventure + fås også i SORT/GULD.

Du kunne også være interesseret i...