REV’IT! Pants Offtrack 2 H2O Black-Silver

kr 2.399

Str. Standard S – 4XL

Str. Kort S – 3XL

Str. Lang M – XXL

Alsidig helårs-adventurebuks. Vandtæt, åndbar, fleksibel, store lommer.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Når du begiver dig ud på nye eventyr er én ting er sikker – du skal bruge de rigtige bukser. REV’IT! Pants Offtrack 2 H20 giver dig all-round komfort, uanset hvor du befinder dig. Ligesom den matchende jakke er REV’IT! Pants Offtrack 2 H20 utrolig alsidig; de forede og vandtætte lag med lynlås holder dig komfortabel, varm og tør under uforudsigelige forhold, mens SEEFLEX og SEESOFT CE-godkendt beskyttelse tager imod slag og stød ved dine knæ og hofter.

VCS|Aquadefence yder ventilation efter behov. Åbn panelerne for at tage luft ind, og luk dem igen med et klik ved hjælp af FidLock® magnetiske lukkesystem, der kombinerer nem enhåndsbetjening med låsestyrke. Når den er lukket, leder en smart rende hver en dråbe vand væk. Og for at gøre din jakke og buks til en beskyttende heldragt på de længste og vådeste ture, kan du med enten den korte eller den lange lynlåse ved taljen fastgøre REV’IT! Pants Offtrack 2 H20 til enhver kompatibel REV’IT! Jakke – den oplagte mulighed er den matchende  REV’IT! Jacket Offtrack 2 H2O for det komplette Offtrack-look.

REV’IT! Pants Offtrack 2 H20 er konstrueret i geniale tekstiler. Den ydre skal er af figursyet, langtidsholdbar og voksbelagt 600-denier polyester, og okselæder beskytter dine indvendige knækontaktpunkter, som også giver et sublimt grip mod tank og sæde, og strækpaneler tilpasser sig dine forskellige kørestillinger. REV’IT! Pants Offtrack 2 H20 har et par gode cargolommer på de øvre ben, der giver rigelig kapacitet med nem adgang, mens reflekterende detaljer foran, i siderne og bagpå øger synligheden.

Du kunne også være interesseret i...