REV’IT! Pants Horizon 3 H2O Black

kr 2.299

Str. Standard S – 4XL

Str. Kort S – 3XL

Str. Lang M – XXL

Lamineret buks til al slags vejr.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

REV’IT! Pants Horizon 3 H2O motorcykelbuksen giver dig mulighed for at skabe en fuldt lamineret vandtæt motorcykeldragt fra øverst til nederst ved at lyne den til REV’IT! Jacket Horizon 3 H2O motorcykeljakken. Ved at laminere en hydratex|Lite-membran direkte på den ydre skal, har REV’IT! skabt 100 % vandtætte motorcykelbukser med lidt eller ingen vandopsamling.

Justerbare SEEFLEX CE-niveau 2 knæbeskyttere er standard, samt ekstremt tynde, men alligevel CE-klassificerede SEESMART hoftebeskyttere. Ligesom motorcykeljakken af samme navn kommer Horizon 3 motorcykelbukserne med det smarte VCS|Ventilationssystem. De store ventilationspaneler på de øverste ben kan åbnes under kørsel takket være smarte, innovative magnetiske fastgørelsesanordninger. Når de er åbnet, blotlægger de to betydelige mesh-paneler, der kanaliserer køleluft direkte til dine ben.

To praktiske lommer gør det muligt at bære nogle af dine mindre ting tæt på kroppen, og takket være det aftagelige termiske inderfor kan Horizon 3 H2O motorcykelbukserne også bruges komfortabelt, når temperaturen falder til under det ideelle. Områder med ekstra greb på bagdelen af motorcykelbukserne forhindrer dig i at glide på sædet under acceleration eller opbremsning, og forskellige justeringstapper og stropper sikrer en perfekt pasform til din krop.

Overkommelig pris, teknisk udførelse og behovet for at præstere i forskelligt vejr. Det er de egenskaber, der får mange til at vælge REV’IT! Pants Horizon 3 H2O motorcykelbukserne.

Du kunne også være interesseret i...