Tilbud

REV’IT! Overshirt Larimer Tarmac

kr 1.999

Str. S – 3XL

Tekstilskjorte i CORDURA® med stretch.

Kategorier: ,

Beskrivelse

REV’IT! Overshirt Larimer’s plaidmønster signalerer afslappet komfort, men det er ikke det hele. En ydre skal af CORDURA® stretch twill skaber en kontureret silhuet – Larimer har klasse og den gennemprøvede og CE-testede ydeevnebeskyttelse til at afkrydse det meste, hvis ikke alle, af din motorcykelovershirt-ønskeliste.

Med detaljer som REV’IT! logo i metal på øverst på overarmen og label i nakken med reflekterende print, er REV’IT! Overshirt Larimer’s synlige detaljer er ukomplicerede og diskrete. Slidsikre sikkerhedssømme holder tøjet sammen på områder med størst risiko for stød, og jeans-løkken og lynlåsen giver dig mulighed for sikkert at fastgøre denne stilfulde jakke til dine bukser.

Foret indvendigt er lavet på en sådan måde, at det stabiliserer SEESMART skulder- og albuebeskyttere, og en polyester ripstop giver forstærkning, hvor der er allermest brug for holdbarhed. Du finder er også en specialtilpasset lomme indvendigt i rygstykket, hvis du vælger at opgradere sikkerheden med en SEESOFT rygbeskytter.

Du kunne også være interesseret i...