REV’IT! Jeans Lewis Selvedge TF Dark Blue

kr 1.799

Str. Standard L34 str. 28 – 38.

Str. Kort L32 str. 28 – 36.

Str. Lang L36 str. 30 – 38.

 

Vintage jeans med god beskyttelse og tanke bag enhver detalje.

Kategorier: ,

Beskrivelse

REV’IT! Lewis Selvedge TF er dine nye go-to motorcykeljeans. De er lavet af 13 oz CORDURA® stræk-denim, og giver al den fleksibilitet og komfort, du kan har brug for – om det er på din motorcykel eller ikke. REV’IT! Lewis Selvedge TF er med AA-level stød- og slidbeskyttelse – første gang i denim fra REV’IT!, hvilket gør Lewis til et oplagt førstevalg.

REV’IT! har lavet motorcykel-specifikke jeans i lang tid, og har tage alt de har lært med i udviklingen af REV’IT! Lewis Selvedge TF: denim med skyllet vask, der former sig efter din krop, jo mere du bruger den, og stilfulde kantsømme, der giver en unik indvendig finish på buksebenene, der også forhindrer, at de trævler og flosser. REV’IT!’s mange års erfaring med at skabe komfortable motorcykeljeans, der holder hele livet, ligesom den ældgamle jeans favorit væveteknologi.

REV’IT! Lewis Selvedge TF har CE-certificeret beskyttelse vævet ind i stoffet, der beskytter mod stød og slid på knæ og hofter, og det er muligt at højdejustere lommerne til knæbeskytterne, så du kan finjustere pasformen til din personlige kørestil. Der er intet, der ikke er blevet overvejet i REV’IT! Lewis Selvedge TF – selv hvis du går med det ikoniske opsmøg på den nye REV’IT! denim, bliver du belønnet med reflekterende kanter, så de er mere synlig, når du kører hjem i skumringen eller suser afsted før daggry.

Du kunne også være interesseret i...