REV’IT! Jacket Voltiac 3 H2O Grey-Black

kr 1.899

Str. S – 4XL

Det prisbevidste valg til al slags vejr.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

REV’IT! Jacket Voltiac 3 H2O’s tidligere generationer er indbegrebet af prisbilligt, alsidig touringudstyr til al slags vejr. Og når vejret er skidt, forbliver REV’IT! Voltiac 3 H2O tro mod sine rødder. Først nu er den opgraderet med PWR|Ripstop-stof på skulder-, albue- og underarmsområderne, plus en ydre skalkonstruktion i 600-denier polyester, der er figursyet og mere end hård nok til at modstå alverdens uvejr.

Du bliver aldrig fanget af vejret i REV’IT! Jacket Voltiac 3 H2O. Hydratex|Sphere mesh G-liner er vandtæt, men alligevel åndbar. Det termiske inderfor holder dig behagelig i de fleste årstider, mens to ventilationslynlåse er forseglede for at undgå vandindtrængning og åbner i hele brystets længde for at optimere ventilation, når det er nødvendigt. Varmt, koldt, blæst, regn eller solskin, i REV’IT! Jacket Voltiac 3 H2O kan tilpasses til perfektion.

Beskyttelse du kan stole på.
Det er motorcyklisten, der betyder mest. Når REV’IT! designer og udvikler en motorcykeljakke til en overkommelig pris, er der intet kompromis, og du kan forvente det samme niveau af beskyttelse og opgraderingsmuligheder som med førsteklasses REV’IT! jakker – SEESMART CE-Level 1 ved skuldre og albuer, plus en indsats til en valgfri SEESOFT CE-Level 2-rygbeskytter.

REV’IT! Jacket Voltiac 3 H2O matcher fint sammen med REV’IT! Trousers Factor 4.

Du kunne også være interesseret i...