REV’IT! Jacket Poseidon 3 GTX Black

kr 6.199

Str. S – 4XL

Den ultimative adventurejakke, der tager dig med overalt.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

REV’IT!’s mange år med læring, håndværk og innovative motorcykeljakker, der fungerer ubesværet i ethvert miljø, har ført til den omhyggeligt konstruerede REV’IT! Jacket Poseidon 3 GTX. Denne tredje generation af eventyrbeklædning er overvældet med funktioner og omhyggelige detaljer skabt til hele sæsonen, der hjælper med at akklimatisere dig til ethvert vejr og takle ethvert terræn.

Forbliv tør, når det er vådt, forbliv varm, når det er køligt, og forbliv køligt i varmen – reguler bekvemt din komfort med REV’IT!’s patenterede VCS|Aquadefence-system. De magnetiske FidLock®-fastgørelser gør det nemt at mærke vinden eller afværge regnen, mens du kun bruger én hånd – selv med handsker på.

Omhyggeligt udvalgte materialer balancerer fint åndbarhed og bevægelsesfrihed. Indvendigt er der en aftagelig termisk foring, mens den ydre skal er en blanding af to- og trelags GORE-TEX for absolut at forhindre vandindtrængning. REV’IT! Jacket Poseidon 3 GTX er bemærkelsesværdig modstandsdygtig over for snit, rifter og slid, og gør denne jakke usædvanlig robust og yderst anvendelig til at køre overalt – OVERALT! CE-klassificeret beskyttelse omslutter dine albuer, skuldre og bryst. Derudover er der yderligere mulighed for at montere en valgfri indsats-rygbeskytter.

Du finder de matchende REV’IT! Pants Poseidon 3 GTX her.

Du kunne også være interesseret i...