REV’IT! Jacket Offtrack 2 H2O Black-Brown

kr 2.999

Str. S – 4XL

Utrolig alsidig adventurejakke med mange fede features og anvendelsesmuligheder.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Eventyr tager dig mange steder hen, men du vil stadig føle, at du er i kontrol, selv på ukendte veje og gennem ukendt terræn. Det er derfor, din motorcykeljakke skal være en så alsidig, at den gør hver en kilometer sikker og komfortabel. Så hvis du ønsker en all-season allrounder, er REV’IT! Offtrack 2 H2O noget for dig. Så er du klædt på til at have kontrol over ethvert eventyr.

Tillidsvækkende design sætter fokus på det eventyr, der udfolder sig foran dig. Når det er varmt derude, sørger velproportionerede VCS|Aquadefence-paneler for, at du opnår en god lufttilførsel til overkroppen, mens lynlåse på underarmene og ryggen ventilerer. Hvis temperaturen falder, skal du blot lyne det aftagelige termiske inderfor ind i den ydre PWR|Shell, PWR|Ripstop. I dårligt vejr skifter du til hydratex liner for at holde vandet ude og forblive tør. Det termiske for og aftagelige vandtætte liner er begge separate, og kan bæres som separate jakker. Den vandtætte foring kan også bæres uden over toppen af den ydre skaljakke, hvilket gør den 100 % vandtætte WL til det yderste lag til ekstreme våde vejrforhold. Én jakke, tre kombinationer; stor alsidighed.

Når du ved, din jakke beskytter dig, først dér kan du nyde spændingen ved adventurekørsel – det er tanken bag REV’IT! Offtrack H2O-jakken. Det er også derfor, den er udstyret med SEEFLEX CE-klassificeret beskyttelse ved skuldre og albuer, og der er mulighed for at montere SEESOFT-beskyttelse ved både ryg og bryst.

Du kunne også være interesseret i...