REV’IT! Jacket Dale Tarmac

kr 2.399

Str. S – 3XL

Stilfuld slim-fit jakke i blød CORDURA® stretch.

Kategorier: ,

Beskrivelse

REV’IT! Jacket Dale Black er en stilfuld og holdbar jakke, der ikke kun er en beklædningsgenstand, men som også ser godt ud og forbliver sådan. Derfor er den lavet i det helt rigtige tekstil til formålet – CORDURA® stretch twills, der har en geniale vævning en ‘mekanisk’ flex i stoffet, der hjælper det med at forblive blødt og smidigt. Derudover giver dens slanke finish overlegen modstandsdygtighed over for slid.

Crosshatch-syning skjuler CE-klassificeret SEESMART-beskyttelse ved skuldre og albuer, mens den fremhæver jakkens slim-fit-form. Som ekstra beskyttelse kan man monterer en SEESOFT CE-Level 2 rygbeskytter i den dertil indretted indvendige lomme. REV’IT! Jacket Dales indbyggede beskyttelse er ikke umiddelbart synlig, men alligevel yderst effektiv – både absorberende mod stød og ventilerende.

Skal du ud at køre eller bare ud at gå, er Dale et oplagt valg. Etiketten med reflekterende print i nakken giver et hint om, at der er tale om en stilfuld, robust, teknisk og motorcykelspecifik jakke. En jakke, du vil bruge, om du skal ud og køre eller ej.

Du kunne også være interesseret i...