REV’IT! Heated Gloves Liberty H2O Black

kr 2.099

Farver: Black

Str. S – 3XL

Vandtætte, opvarmede handsker til det kolde måneder.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

De opvarmede REV’IT! Liberty H2O motorcykelhandsker er specielt designet til at være yderst beskyttende, vandtætte og har REV’IT!’s egen højteknologiske THERMOTRONIC varmesystem, der sørger for at holde dine hænder ved den helt ideelle temperatur på omkring 33 grader Celsius, uanset vejrpåvirkninger såsom vindhastighed, fugtighed og kulde.

THERMOTRONIC har 4 forskellige varmeniveauer (fra højere varme til lavere varme), som nemt kan justeres med den store knap på den øverste del af handsken. Takket være den farvede ring omkring knappen er det meget nemt at se, hvilket niveau af varme dine REV’IT! Liberty H2O motorcykelhandsker giver.

Ydersiden af REV’IT! Liberty H2O er konstrueret med en fleksibel softshell på oversiden, og læder på indersiden af hånden. Ekstra grip på håndfladen giver yderligere mere kontrol med styret på din motorcykel. REV’IT! har kombineret Exkin® Platinum med PrimaLoft Gold ® isolering for at holde dine hænder varme og behagelige i kulden. Ved at bruge en knobeskytter med hård skal kombineret med en TPU-håndfladeskyder giver REV’IT! Liberty H2O en god portion beskyttelse i tilfælde af et uheld, og da Liberty H2O har en indbygget hydratex|Z-liner-konstruktion, er de garanteret 100 % vandtætte.

Derudover er der tilføjet reflekterende striber og logoer øverst på hænderne for øget synlighed. Og lad os ikke glemme inkluderingen af Connect Finger Tip-stoffet, der giver dig mulighed for at betjene berøringsskærme uden at tage handskerne af – hvilket isært er rart, når det er koldt derude.

Hold dine hænder behagelige, selv når temperaturerne tager et dyk med REV’IT! Liberty H2O opvarmede handsker.

Du kunne også være interesseret i...