REV’IT! Gloves Redhill Yellow-Orange

kr 799

Str. S – 3XL

Retro look – nyeste teknologi.

Pasform, solidt greb, høj beskyttelse.

Kategorier: ,

Beskrivelse

REV’IT! Gloves Redhill beskrives bedst som stilfulde sommerhandsker med et old-school blokprint look udført i læder af høj kvalitet som gedeskind, vandafvisende ruskind og okseskind. For at opgradere originalen har REV’IT! tilføjet luftstrømsdetaljer som perforeret, tromlefarvet gedeskind mellem fingersømmene for at holde dine hænder kølige.

Hold fast!
Vintage vibes møder teknisk ydeevne i REV’IT! Redhill. Når alt kommer til alt, giver ruskind ikke blot et virkelig solidt greb men gør det med den dér helt lækre bløde fornemmelse. REV’IT! Redhill handskerne giver dig netop denne form for greb ved hjælp af en børstet finish på læderet, som også forstærker puder på håndflader og indvendige tommelfingre. Kombineret med en vandafvisende finish for at give en grovere tekstur, er du på disse vitale kontaktpunkter garanteret en stærkere fornemmelse.

All-action æstetik.
Udseendet kan tage dig tilbage i tiden, men beskyttelsen på disse handsker er banebrydende. Kompakt Temperfoam® indtræder, hvor pasform og fingerfærdighed er i højsædet. Temperfoam® er kendt for sine stødabsorberende, selvkonturerende egenskaber, og dette high-end tekniske materiale bruges i dette tilfælde til at yde optimal hard-shell beskyttelse ved knoer, fingre og håndflader.

Du kunne også være interesseret i...