REV’IT! Gloves Offtrack 2 Black-Brown

kr 799

Str. S – 3XL

Adventure handsker til den varme årstid. Ventilerede, beskyttende, greb og kontrol.

Kategorier: ,

Beskrivelse

REV’IT! Gloves Offtrack 2-handskerne er skabt til at performe om sommeren – selv når vejret varierer. REV’IT! Gloves Offtrack 2 er perfekte til varmt, fugtigt vejr og leverer et ekstremt niveau af ventilation med en følelse af lethed. Så alsidige, at selv knobeskytterne har to formål: at yde beskyttelse og at lede luft ind til handskens overside.

Styrke gennem stræk
Om sommeren er det dine handsker, der først møder varmen, så en nøje sammensætning af materialer, der sikrer en ventilerende effekt, som samtidig er stærk og smidig, hvilket giver en behagelig, tætsiddende pasform uden at stramme takket være PWR|Shell – en 500-denier polyester-stretch, der giver fleksibilitet omkring hver en finger, og TPU jacquard-strik ved knoerne og håndleddene – en strik, der naturligt ånder, når du bøjer fingrene.

Når eventyret tager dig væk fra hovedvejen, ved du, at du skal på en tur, du sent vil glemme. Offtrack 2 er med dig hele vejen – plys, stødabsorberende memory-skum som er syet ind i alle fingre og håndflader – selv under de polyurethan-injectede knobeskyttere. En trækstrop på indesiden af håndleddet gør REV’IT! Gloves Offtrack 2 ekstremt lette at tage på inden eventyret begynder.

Du kunne også være interesseret i...