REV’IT! Gloves Lacus GTX Black

kr 1.299

Str. S – 4XL

GORE-TEX handsker til de kolde måneder.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Som enhver erfaren, langdistance eventyrer ved, er det dine hænder, der først og fremmes tager imod, hvad vejr og vind kaster efter dig. Med REV’IT! Lacus GTX behøver du ikke bekymre dig om vejret – ikke engang om pludselige regnskyl eller stormvejr venter forude – GORE-TEX membranen holder dine hænder og håndled tørre, ved at gøre både naturlige og syntetiske tekstiler vandtætte i konstruktionen af disse handsker.

Materialer, der gør forskellen.
I REV’IT! Gloves Lacus GTX er hovedmaterialet af blødt, tromlefarvet gedeskind på håndfladen og på bagsiden af hånden, der kombinerer styrke og fleksibilitet på en sådan måde, at de er yderst behagelige i al slags vejr – læderets vandafvisende overflade gør Lacus GTX til en rigtig god vandtæt handske, du kan bruge overalt. Plus, styrken af det finkornede Pittards® fåreskindslæder på kontaktpunkterne i håndflader og tommelfingre garanterer greb, når der virkelig er brug for det.

Praktisk til eventyr.
Når du er på eventyr, er dine hænder det værktøj, du bruger mest, og REV’IT! Gloves Lacus GTX giver beskyttelse til disse vitale ekstremiteter i form af en blanding af hård skal og memory-skum, der omslutter hænder og håndled. Skulle du møde asfalten, reducerer en TPU-håndfladebeskytter med hård skal markant risikoen for skader, mens Temperfoam® langs fingrene, håndfladerne og tommelfingrene beskytter dine hænder uden at hindre bevægelsesfriheden. Der er også tommelfingerbeskyttelse.

Du kunne også være interesseret i...