Honda CBR1100XX Blackbird

kr 74.990

Årg: 2002
Km: 52.000

Vi tilbyder yderst attraktiv finansiering og forsikring på alle motorcykler i samarbejde med SUZUKI MC FINANS og GJENSIDIGE FORSIKRING.
Kontakt os på tlf. 86 25 88 22 eller kig ind i butikken, hvis du vil have et tilbud.

Kategori:

Beskrivelse

Der findes næppe en flottere Honda CBR 1100 XX Blackbird i landet. Den har fået 7 lag ridsefast klarlak på alt kåbe, benzintank forgaffelben, den eftermonterede hugger samt fælgene. Fælgkanterne er polerede og med lak. Forgaffelfjedrene er blevet skiftet til progressive Hyperpro fjedre og begge ben blev renoveret sidste år, ligesom der også er monteret en Hyperpro justerbar bagdæmper. Der er monteret fuld Akrapovic udstødning og Powercommander III USB, som er trimmet til perfektion hos én af danmarks bedste på det område. Cyklen har fået monteret et MRA kåbeglas, LED baglygte med klar glas, klare blinklygter, 12V strømudtag i cockpittet samt strømudtag til TomTom GPS.
Cyklen har kun haft to ejere, og sidste har haft den siden 2013, hvor den havde kørt 15.000 Km. Den har siden da fået skiftet olie og oliefilter samt smurt bremser op hvert år. De forreste bremseskiver/-klodser, alle hjullejer og begge dæk har kun kørt 5.000 Km. Cyklen leveres selvfølgelig nysynet og med nummerplade.
Hvis man ønsker, kan den leveres med den originale 4-i-2 udstødning, centerben, det originale kåbeglas i stedet for.
SW-Motech tankring, SW-Motech bagagebærer og SW-Motech Quick-lock sidetaskebeslag kan monteres for merpris.

    

Du kunne også være interesseret i...