Autoriseret Suzuki forhandler

Motorcykler

Scootere

ATV

Stort udvalg af nye Suzuki

Leder du efter en Suzuki motorcykel? Hos Bike Station er vi eneforhandler af Suzuki motorcykler i Midtjylland, og i vores store butik finder du et flot udvalg af motorcykler i bedste kvalitet. Uanset om du skal købe din første MC eller om du har flere års erfaring indenfor feltet, så står vi altid klar med råd og vejledning. 

Suzuki forhandler

Hos Bike Station har vi æren af at være eneforhandler af Suzuki motorcykler i Midtjylland. I vores butik finder du et fantastisk udvalg af nye sport-, street-, og adventure motorcykler fra den japanske topproducent, ligesom vi også sælger brugte motorcykler. 

Udover at være autoriseret Suzuki motorcykel forhandler finder du også mærker som Rev’It!, Scorpion Helmets, Alpinestars, SW-Motech, MG Biketec, Peugeot Scooters og Motul, Dunlop i vores store udstilling. 

Vi har mange års erfaring med salg af motorcykler til alle målgrupper, og har helt sikkert også en model til dig. Når du har fundet den ultimative MC sørger vi naturligvis også for at du får det rette udstyr med hjem. 

Stort moderne værksted

Hos Bike Station finder du naturligvis også et autoriseret Suzuki serviceværksted. Herudover sørger vi for reparation af alle MC mærker og modeller samt scootere.

Alt i udstyr og beklÆdning

Udstyr til dig og din motorcykel: Hos Bike Station finder du et stort udvalg af udstyr og reservedele til din motorcykel og den rette beklædning til dig.

Også brugte MC

Udover vores store udvalg af nye Suzuki motorcykler byder Bike Station også på brugte motorcykler. Se sektionen med brugte MC eller kom forbi butikken til en snak.

Brugte motorcykler og udstyr

Kig forbi

Find din nye motorcykel hos Bike Station i Ans – din lokale MC forhandler, placeret mellem Silkeborg, Viborg og Randers.